Ivan Jurić odbio ponudu engleskog kluba?

Foto: EPA

HRVATSKI trener Ivan Jurić, koji vodi Torino, odbio je ponudu Southamptona, tvrdi La Stampa. Talijanski medij navodi kako je Southampton u hrvatskom stručnjaku vidio osobu koja će pomoći klubu izaći iz zone ispadanja Premier lige, odnosno pomaknuti momčad s pretposljednjeg, 19. mjesta.

Jurićev ugovor s Torinom, koji se nalazi na devetom mjestu Serie A i u kojem je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić jedan od glavnih igrača, vrijedi do 2024. godine. No La Stampa tvrdi kako bi predsjednik Urbano Cairo htio 47-godišnjeg trenera zadržati dulje od toga.

Podsjetimo, Jurić je kritizirao vodstvo Torina, koje mu nije dovelo željene igrače, zbog čega se pisalo kako bi mogao napustiti klub. Među klubovima zainteresiranim za Jurića spominjao se Nottingham Forest, također engleski prvoligaš, koji se nalazi na 18. mjestu.

Jurić je preuzeo Torino prošle godine i u 57 utakmica prosječno osvojio 1.40 bodova. Ranije u karijeri vodio je Veronu, Genou, Crotone i Mantovu. Igračku karijeru zaključio je 2010., a nastupao je za Genou, Crotone, Šibenik, Sevillu, Albacete i Hajduk.

Pročitajte više