TRANSFERI

Talijani: Milan nudi Piateka za bivšeg napadača Juventusa

Foto: Getty Images / Guliver Image

MILAN panično traži pojačanja za prijelazni rok u siječnju. Velikan svjetskog nogometa puno je bliži zoni ispadanja nego pozicijama koje vode u Europu sljedeće sezone, a napadači su u velikoj krizi. 

Zato je prva meta Zlatan Ibrahimović, kojem je ponuđeno šest milijuna eura za 18 mjeseci, ali 38-godišnji napadač još uvijek razmišlja, a talijanski mediji pišu kako želi više novca kako bi se vratio u redove 12. momčadi Serie A. 

No, nemaju puno vremena na San Siru čekati Ibru, pa već neko vrijeme gledaju prema Goodisonu, gdje se Everton nakon samo nekoliko mjeseci želi riješiti mladog napadača Moise Keana, koji je stigao iz Juventusa za 27,5 milijuna eura. Međutim, mladi talijanski reprezentativac nije se pronašao na Otoku te još nije zabio gol za englesku momčad u 11 odigranih utakmica, a u posljednje vrijeme ima problema s disciplinom te je njegov povratak u Serie A sve izvjesniji.

Njegov menadžer je Mino Raiola, koji brine i o karijeri Ibrahimovića, a talijanski mediji pišu da je Milan raspoložen poslati Krzysztofa Piateka u Everton u zamjenu za 19-godišnjeg Keana.

Nakon sjajne prošle sezone, u kojoj je zabio za Genou i Milan ukupno 30 golova, Piatek je ove postigao tek tri pogotka, od čega dva iz penala. Poljski napadač ranije je povezivan s Chelseajem, a sada je u igri i Everton. 

Ono što je sigurno je da Milan nema puno vremena ako želi izbjeći šokantnu borbu za opstanak u Serie A. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više