Talijani: Pašalić je s Atalantom prošao sve. Triput mu je slomljeno srce

Foto: Profimedia

MARIO PAŠALIĆ u Atalanti igra još od 2018. godine, čime je jedan od najdugovječnijih igrača kluba iz Bergama. U tom je periodu prošao sve - od borbe za vrh do borbe za ostanak. Ipak, najteže su mu padala tri izgubljena finala Kupa Italije. "Pašalić je dugo u Atalanti i triput mu je slomljeno srce, svaki put kada su bili blizu trofeju. Izgubili su tri finala Kupa Italije, uključujući i ono prije samo tjedan dana protiv Juventusa", piše Football Italia.

Ipak, sve to sada će puno lakše zaboraviti nakon što je sudjelovao u Atalantinom osvajanju Europa lige veličanstvenom pobjedom protiv Bayer Leverkusena. Atalanta je tako stigla do svog prvog europskog trofeja. Oduševljen je nakon finala bio i sam Pašalić.

Pašalić: Osvojili smo najvažniji trofej i iskupili se za sve

"Izgubili smo tri finala, bilo je teško, ali smo osvojili najvažniji trofej i tako se iskupili za sve. To je momčad koja nije izgubila 51 utakmicu i znali smo da će biti teško", rekao je hrvatski reprezentativac za talijanski Sky Sports i dodao:

"Međutim, svih ovih godina dokazali smo da svakoga možemo pobijediti. A svladati Bayer Leverkusen u ovoj formi s 3:0 je nevjerojatno. Tijekom godina, naši su nam navijači pružili toliko ljubavi i podrške, zato smo sretni što smo osvojili trofej za njih."

Pročitajte više