TRANSFERI

Talijani: Počeli su pregovori oko Nikole More

Foto: Profimedia

BOLOGNA je zainteresirana za Nikolu Mora, objavio je na Twitteru talijanski novinar Nicolo Schira. Istaknuo je kako su započeli pregovori talijanskog kluba s moskovskim Dinamom, čiji je 24-godišnji Moro član od 2020. godine kada je napustio zagrebački Dinamo.

Trener Bologne je srpski stručnjak Siniša Mihajlović. U novu sezonu njegova momčad ušla je porazom od Lazija rezultatom 2:1, dok je prošlu sezonu zaključila na 13. mjestu talijanskog prvenstva. Podsjetimo, 53-godišnji Mihajlović Bolognu je preuzeo 2019. godine. Trenutno se liječi od leukemije, koja mu je prvi put dijagnosticirana baš prije tri godine. Moro ima ugovor s moskovskim klubom do 2025. godine, za koji je u pet prvenstvenih utakmica ove sezone upisao dvije asistencije.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na devet milijuna eura, a o interesu Bologne za hrvatskim veznjakom pišu i drugi talijanski mediji, pa tako Corriere dello Sport navodi kako Mihajlović želi dovesti dva vezna igrača. Moro je igrao za sve mlađe hrvatske reprezentacije, dok za A selekciju ima jedan nastup.

Pročitajte više