transferi

Talijanski mediji: Frosinone na posudbu želi dovesti Mišića

Foto: Pixsell

DOK portugalski mediji tvrde kako Josipa Mišića (24) prati Dinamo, talijanski mediji pišu kako je za Rijekinog bivšeg veznjaka zainteresiran Frosinone.

I to vrlo ozbiljno.

Brojni talijanski mediji javljaju kako je Frosinone već poslao upit Sportingu. Ponuda uključuje posudbu do 30. lipnja 2019. godine s opcijom otkupa. Frosinone, novopečeni prvoligaš, trenutačno je pretposljednji klub talijanskog prvenstva. 

Sporting je, prema nedavnom pisanju portugalskih medija, spreman pustiti Josipa Mišića jer se "nikada zapravo nije nametnuo". U tekućoj sezoni, odnosno na tri utakmice, sveukupno je zabilježio 72 minute.

Pristanu li Sporting i Mišićevi zastupnici na ponudu, Josip Mišić pridružit će se brojnoj hrvatskoj koloniji na Apeninskom poluotoku. Već je nastupao za Speziju, između kolovoza 2015. i lipnja 2016. godine u sklopu pozajmice.

U siječnju 2018. godine napustio je Rijeku za 2,75 milijuna eura i sa Sportingom - za koji je u svim natjecanjima nastupio u devet utakmica - potpisao petogodišnji ugovor. Trenutačno je vrijedan dva milijuna eura. Prema aktualnom ugovoru, Mišićeva otkupna klauzula iznosi vrtoglavih 60 milijuna eura.

Osim za Sporting te Rijeku i Speziju, nastupao je i za Osijek. Za hrvatsku reprezentaciju, s ukupno dva nastupa (Čile, Kina), debitirao je u siječnju 2017. godine. 
 

Pročitajte više