KOVAČEV BAYERN

Talijanski novinar tvrdi da zna tko će naslijediti Niku Kovača u Bayernu

Foto: EPA

BRUNO LONGHI, talijanski novinar koji je česti gost tamošnjih televizijskih i radijskih emisija, tvrdi da mu je njegov njemački izvor potvrdio da će ekipu Bayerna u idućoj sezoni voditi Massimiliano Allegri.

"Kao i 1994. godine Giovanni Trapattoni", napisao je Longhi na svom Twitteru aludirajući na to da će sadašnji trener Juventusa koji je objavio odlazak iz torinskog kluba naslijediti Niku Kovača na klupi bavarskog velikana, baš kao što je to Trapattoni učinio naslijedivši Franza Beckenbauera prije 25 godina.


Bayern bez komentara, Allegrija žele i Englezi

Iz Bayerna nisu željeli razgovarati o tome, a predsjednik kluba Uli Hoeness jučer je kratko rekao:

"Nije pravo vrijeme da o tome razgovaramo."

Bivšeg izbornika Hrvatske cijele se sezone seli s klupe Bayerna iako je osvojio naslov prvaka Njemačke, a imat će šansu osvojiti i DFB-Pokal, odnosno Kup Njemačke.

Allegri, osim Bayernove, ima i tri ponude iz Engleske. Otočki mediji pišu da bi ga rado željeli Manchester United, Chelsea i Tottenham jer postoji velika mogućnost da ta tri kluba ostanu bez trenera u narednom periodu.

Talijanski menadžer uspješno je vodio Juventus u prethodnih pet godina; osvojio je pet naslova prvaka Italije, i to pet godina u nizu.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 

 

 

Pročitajte više