Tea Pijević: Pod hitno moramo pronaći neka rješenja jer ovako ne možemo

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija ostala je bez izgleda za prolazak u polufinale Europskog prvenstva nakon što je u drugoj fazi natjecanja po skupinama izgubila od Danske 26:17. Ekipa Nenada Šoštarića tako neće imati priliku obraniti broncu osvojenu na Euru prije dvije godine. S 11 obrana jedna od najboljih protiv Danske, ali i tijekom cijelog prvenstva, bila je Tea Pijević.

"Očekivali smo tešku utakmicu. Ponovno smo izgubili, nismo mogli pronaći rješenja u napadu. U prvom poluvremenu obrana je bila dobra, a napad nije. U drugom nismo uspjeli pronaći rješenja i ne znam što reći. Čestitam Danskoj, zaslužile su ovo više od nas. Mi pod hitno moramo pronaći neka rješenja jer ovako ne možemo igrati", izjavila je Pijević pa dodala:

"Moramo pronaći rješenja, ali ne možemo svaku utakmicu igrati po 30, 40 minuta, nego 60. Protiv ekipe kao što je Danska tako jednostavno ne možemo igrati. Htjela bih zahvaliti svim navijačima koji nas bodre, kad pobjeđujemo i kad gubimo. Nadam se da ćemo skupiti glave za iduću utakmicu i da ćemo pokazati da znamo igrati rukomet."

Pročitajte više