Team SoloMid na leđima Hauntzera i Doublelifta do prve pobjede

Foto: Riot Games/LoLesports Flickr

Drugi dan natjecanja po skupinama na League of Legends World Championshipu u Kini otvorili su Team SoloMid i Flash Wolves u skupini D. U nevjerojatno napetom meču, nakon 54 minute Team SoloMid je uspio upisati pobjedu, iako je Flash Wolves bio u prednosti većinu meča. 

>>Korejci nedodirljivi na otvaranju svjetskog prvenstva u League of Legendsu
 
Team SoloMid i Flash Wolves igrali su metodički, tako smo u više od 50 minuta vidjeli svega 15 killova, a to znači da je svaki potez bio značajan i donosio prednost. Flash Wolves je bolje otvorio meč, s nekoliko rotacija oko Rift Heralda nadigrali su TSM i stvorili prednost. Onda je u 36. minuti TSM uzeo Barona i okrenuo meč.
 

 
Međutim, ni tada nije bilo gotovo. Flash Wolves se uspio obraniti i krenuti u ofenzivu. Uzeli su Barona, srušili sva tri inhibitora, ali nije bilo dovoljno. Na kraju se sve odlučilo kod Elder Dragona kada je Doublelift agresivno iskoristio Flash i pronašao protivničkog carrya. 
 
Doublelift na Tristani bio je puno veća prijetnja nakon 40 minuta igre nego Varus s druge strane, a Hauntzer je na Gnaru odigrao odličan meč. Upravo je taj dvojac TSM-a najzaslužniji za prvu pobjedu na League of Legends World Championshipu.
 
 

 
To ne znači da ostatak tima nije bio na razini, samo su ovoga puta pozornost ukrali Doublelift i Hauntzer. Bjergsen je svoje odrađivao jako dobro s nekoliko odličnih stunova sa Syndrom, a Biofrost na Lulu bio je zadužen da njegovi suigrači ostanu živi. 
 
Flash Wolves je pokazao da su špekulacije kako nisu na razini samo bezvezna nagađanja. Jako su dobro otvorili meč, ali nisu ga znali zatvoriti. Barem protiv TSM-a koji je imao puno bolje heroje za dulje mečeve. 
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više