Temišvar dolazi oslabljen: Utakmica s Dinamom za nas je eksperiment!

DINAMO s puno optimizma može čekati utakmicu s Temišvarom. Rumunji su izgubili šanse u Europskoj ligi, a prema informacijama iz njihovih medija trener Ioan Ovidiu Sabau će na prazni i hladni Maksimir poslati šaroliki sastav.

Temišvaru će tako rezervni vratar biti 18-godišnji junior Aleksandar Dubau budući da je prvi vratar Costel Pantilimon protiv Ajaxa dobio crveni karton. Nemanja Supić ne može igrati u Europi jer je već nastupao za Anorthosis, pa će na golu biti Portugalac Pedro Taborda.

"Možete tu utakmicu nazvati eksperimentom budući da smo izgubili sve šanse da prođemo dalje. Dat ću priliku nekim igračima koji su manje igrali ove sezone", najavio je Sabau.

Dinamo je u prvoj utakmici u Rumunjskoj odigrao rijetko dobru utakmicu u Europi i golovima Badelja, Sammira i Moralesa razbio Temišvar.

"Dinamo je odličan protivnik sa sjajnim igračima. U Zagrebu ne želim izgubiti, remi bi me zadovoljio iako znam da će to biti teško izboriti", kaže trener Temišvara.

Osim što će tribine biti prazne, najavljuje se da će na Maksimiru biti 10 stupnjeva ispod nule.

"Vremenski uvjeti će više štetiti Dinamu budući da oni moraju igrati i imaju dobre tehničare u momčadi. Nama će biti puno lakše jer nemamo nikakvog pritiska, dok Dinamo mora zabiti" zaključio je Sabau.

Pročitajte više