ATP

Tenisači bijesni zbog otkazivanja Indian Wellsa: "Koji ku*ac radite?"

Screenshot: Twitter

TURNIR u Indian Wellsu koji je trebao biti prvi Masters u 2020. godini neće se održati zbog epidemije koronavirusa.

Naime, u južnoj Kaliforniji potvrđeni su slučajevi koronavirusa pa je organizator odlučio otkazati turnir zbog straha od širenja virusa, ali i zbog sigurnosti igrača. 

To nije najbolje sjelo tenisačima koji tvrde kako nisu obaviješteni na ispravan način. Mnogi od njih su bijesni zato što im je tako kasno javljeno da se turnir otkazuje. 

”Koji kurac?” napisala je belgijska tenisačica Kirsten Flipkens na Twitteru i potom se obratila WTA-u: ”Zar nije najmanje što možete napraviti to da organizirate hitni sastanak s igračima?”.

Potom je i Sorana Cirstea potvrdila da je za odluku saznala preko Twittera, a u sličnom tonu oglasio se i Diego Schwartzman.

”Bilo bi dobro kada bi ATP malo bolje komunicirao s igračima u vezi odgađanja turnira kad smo već svi na licu mjesta. Saznati preko društvenih mreža ili WhatsApp-a nije baš najsretnije”, napisao je Argentinac. 

Denis Shapovalov napisao je da je potresen, a oglasio se i Rafael Nadal:

"Svi smo ovdje i odlučujemo o tome što je sljedeće. Veoma sam tužan zbog svega što se događa. Nadam se da će vlasti uskoro naći neko rješenje."

Pročitajte više