Ter Stegen: Odlazak Neymara nas je ojačao

Foto: Getty Images / Guliver Image

KADA je Neymar senzacionalno za rekordnih 222 milijuna eura napustio Barcelonu i potpisao za PSG mnogi su pomislili da će Katalonci biti puno slabiji ove sezone bez sjajnog Brazilca. Međutim, upravo se dogodilo suprotno. 

Momčad Ernesta Valverdea igra sjajno u Primeri, čiji e lider s 19 pobjeda, pet remija i bez ijednog poraza. Također, čeka je finale Kupa kralja protiv Seville, kao i osmina finala Lige prvaka s Chelseajem.

Zato vratar Marc-André ter Stegen kako je baš odlazak Neymara ojačao ekipu iz Gaudijevog grada. 

"Neymar je fantastičan i bio je važan dio naše momčadi. Razumijemo zašto je otišao i ne može mu se ništa prigovoriti. Ipak, vjerujem da smo sada jači jer se promijenio i naš stil igre. Dosta toga smo popravili u defenzivi i to je ono što nam je falilo. Vjerujem da ova ekipa može napraviti mnogo toga", poručio je Ter Stegen, koji je ove sezone fantastičan na golu.
Posjetimo, Neymar je od 2013. do 2017. godine odigrao za Barcelonu ukupno 186 utakmica, te zabio 105 golova, uz 80 asistencija, a s Barcom je osvojio osam trofeja - tri Kupa kralja, dvije Primere, te po jednu Ligu prvaka, španjolski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. 
 

Pročitajte više