Terry: McClaren je bjesnio u svlačionici

KAPETAN krezuba "Tri lava" je otkrio kako je izbornik engleske reprezentacije nakon neuspjelog pokušaja pobjede na Ramat Ganu u svlačionici iskalio bijes nad igračima koji su pognutih glava odslušali njegovu tiradu.

Razočaravajući domaći remi protiv Makedonije, poraz u Zagrebu, nakon kojeg je uslijedio još jedan, u prijateljskoj utakmici protiv Španjolske, kao i konstantni pritisak engleskih medija i navijača, učinili su da McClaren potpuno izgubi živce. U tjednu prije utakmice je ultimativno zahtijevao pobjedu na gostovanju u Tel Avivu, a nakon što igrači nisu uspjeli odgovoriti njegovim zahtjevima, potpuno je poludio.

"Menadžer je bjesnio i urlao poslije utakmice, na što je imao potpuno pravo", ispričao je Terry. "Svi se osjećamo kao da smo izgubili utakmicu", dodao je.

"Dok se McClaren derao, svlačionica je bila "mrtva", ali neću otkrivati detalje o tome što se odigravalo iza zatvorenih vrata. Neka to ostane među nama i mi ćemo o tome još puno razgovarati", poručio je kapetan Chelsea i Engleske.

"Ali mogu reći kako je vladala šutnja i frustracija zbog toga što nismo uspjeli", jadao se Terry, koji se nije mogao načuditi što njegova momčad nije pobijedila: "Dominirali smo, stvarali prilike i mislili kako će gol stići prije ili kasnije. Ali, nakon 15-ak minuta u drugom poluvremenu, pitao sam se: Od kud će stići taj zgoditak?"

Foto: AFP

Pročitajte više