Terry: Poraz od Hrvatske slomio nam je srca

"SVI znaju da nam u ovoj utakmici ulogu igra samo pobjeda i ništa drugo", govori kapetan engleske reprezentacije John Terry uoči subotnjeg ogleda s Izraelom na užarenom stadionu Tel Aviva.

Engleska reprezentacija, a posebno njen izbornik, pod žestokom su kritikom javnosti zbog razočaravajućeg poraza od Hrvatske i još više zbog remija s Makedonijom pred vlastitim navijačima. McClarenova se stolica već dobrano trese i svima je jasno kako Englezi moraju početi pobjeđivati ili provoditi nekakve promijene jer engleska javnost ne želi više prihvaćati loše rezultate i slušati još lošije isprike.

"Svi znamo da nismo igrali dobro. Ovdje se radi o skupini igrača koja je odlučna poboljšati svoju igru i početi pobjeđivati kako bi došli na onu poziciju tablice koju engleska zaslužuje. Odlučili smo preuzeti pritisak na sebe i početi nešto mijenjati. Dosad nismo dobro igrali ni kao pojedinci ni kao momčad i shvaćamo kako nam je ovo zadnja prilika da to promijenimo. Moram biti iskren, poraz od Hrvatske slomio nam je srca. Dugujemo više od toga obožavateljima, sebi i izborniku jer nam se ne sviđa situacija u kojoj se sad nalazimo. U Izrael smo došli po dobar rezultat, a remi to u ovom trenutku nije", govori Terry za engleski Mirror.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više