Teška ozljeda Halila Jaganjca. Hrvatska ide na SP bez pola reprezentacije?

Foto: Epa

ŠVEDSKA i Poljska će biti domaćini SP-a u rukometu koje je na rasporedu od 11. do 29. siječnja iduće godine, a hrvatska reprezentacija će otići na turnir s puno problema. Ono što je poznato jest da će zbog ozljeda turnir napustiti Marko Mamić i David Mandić, no izbornik Horvat ima još puno razloga za brigu.

Naime, nastup Ivana Čupića je pod znakom pitanja, a Luka Cindrić u ovom trenutku je izvan treninga u Barceloni zbog problema s mišićem. Posljednja loša vijest za Horvata stigla je iz Njemačke, a radi se o ozljedi Halila Jaganjca.

Rhein-Neckar Löwen je za vikend slavio kod HC Erlangena 33:30, a tijekom tog susreta se ozlijedio Halil Jaganjac. ''Pojačanje iz Hrvatske je u borbi za loptu zaradilo jednu od težih ozljeda'', poručili su iz Rhein-Neckar Löwena.

"MRI skeniranje dislociranog bacačkog ramena u ponedjeljak otkrilo je da ipak ligamenti i tetive nisu potrgani ili slomljeni. Sljedeći korak bit će najbolji mogući tretman kako bi Jaganjac zaliječio rame. U svakom slučaju, do kraja godine neće biti na terenu.''

Hrvatska u skupini igra s Egiptom, Marokom i SAD-om. Na prošlom Svjetskom prvenstvu u Egiptu nije uspjela proći drugi krug, kao ni na Euru održanom početkom ove godine.


 

Pročitajte više