Tevez: Jednog ću se dana vratiti u Corinthians

ARGENTINSKI napadač Carlos Tevez otkrio je kako se jednog dana nada vratiti u brazilski klub Corinthians, za koji je igrao prije prelaska u West Ham, ali dodao da je za sad sretan u Engleskoj jer je to sigurnije okruženje za njegovu obitelj.

"Mnogi ljudi misle da sam za stalno napustio Corinthianse, ali ja znam da nije tako. Znam da ću se jednog dana vratiti u Corinthians i pružiti navijačima ono što žele vidjeti. Siguran sam da ću se jednog dana vratiti, ali moja je obitelj ovdje sigurnija", rekao je Tevez za brazilski Record TV.

Poznato je da su otmice članova obitelji slavnih nogometaša u Južnoj Americi relativno učestale, pa je očito da Tevez strahuje kako bi se nešto slično moglo dogoditi i njegovim najbližima.

Nakon što je postalo očito da Tevez napušta Corinthians, ugovor s njim pokušao je potpisati konkurentski klub Flamengo, ali Tevez je te ideje sasjekao u korijenu.

"Rekao sam da u Brazilu ne želim igrati nigdje osim u Corinthiansu i pri tom stojim", kaže Tevez.

No, tome na putu mogao bi stajati i trener Emerson Leao, koji i dalje sjedi na klupi Corinthiansa, a s kojim se Tevez nije rastao na najbolji način.

"On je trener s puno povijesti iza sebe i ja to poštujem, ali u klubu je uvijek imao puno problema s igračima. Nisam želio upasti u probleme se Leaom, ali on se prema meni nije nimalo lijepo ponašao. Oduzeo mi je kapetansku traku pet minuta prije utakmice, a da me o tom nije ni obavijestio, a kasnije se pravdao da je to zato što ne govorim portugalski", kaže Tevez.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više