Tevez kaže da nije pratio Argentinu na SP-u niti čestitao Messiju na tituli

Foto: Profimedia

SLAVNI bivši argentinski napadač Carlos Tevez otkrio je da je slabo pratio put reprezentacije svoje zemlje do naslova svjetskog prvaka u Kataru, da je više gledao momčad koju je ona pobijedila u finalu te da još nije čestitao dugogodišnjem suigraču Lionelu Messiju na osvajanju posljednje velike titule koja mu je nedostajala.

"Nisam baš pratio Svjetsko prvenstvo, ali vidio sam dosta utakmica Francuske jer je to momčad koja mi se sviđala", rekao je Tevez u razgovoru za Radio Mitre. "Nisam još pisao Messiju jer mu je telefon vjerojatno eksplodirao od poziva i poruka, ali vrlo sam sretan što su moja djeca slavila njegove golove."

Argentina počela osvajati trofeje nakon njegova odlaska

Tevez je završio karijeru 2021., nakon čega se okušao kao trener argentinskog prvoligaša Rosario Centrala, ali napustio je klupu nakon završetka sezone prošle jeseni. 

S argentinskom reprezentacijom 38-godišnji Tevez igrao je tri finala Copa Americe (2004., 2007. i 2015.), a ona je počela osvajati trofeje taman nakon što se on umirovio, pobijedivši 2021. na Copa Americi, a prošlog mjeseca na Svjetskom prvenstvu.

Pročitajte više