Tevez tek protiv Ćorluke

CARLOSU TEVEZU napokon je omogućeno da se pridruži Manchester Unitedu, nakon što je Engleski nogometni savez odobrio registraciju... 

Dvadesettrogodišnji argentinski napadač stigao je na dvogodišnju posudbu iz West Hama, s mogućnošću trajnog prelaska na Old Trafford.

Tevez je protekli tjedan trenirao s novim suigračima, no, prema riječima menadžera Sir Alexa Fergusona, izgleda da ipak neće debitirati u nedjelju protiv Readinga. Premijerno predstavljanje očekuje se tjedan dana kasnije u gradskom derbiju protiv Manchester Cityja.

Ćorluka će, pak, vjerojatno propustiti premijerni susret novog Cityja u novoj sezoni u nedjelju protiv West Hama. Obzirom da mora svratiti u Zagreb, gdje će obaviti i posljednje formalnosti oko radne dozvole, propustit će posljednji trening svoje nove momčadi prije otvaranja sezone. Kako suigrače nije osjetio niti tijekom pripremnog perioda, Sven Goran Eriksson ipak će pričekati s njegovim uvođenjem u udarnu postavu.

No zato je vrlo izvjesno da ćemo u nedjelju vidjeti premierligaški debi Eduarda da Silve, čije se ime nalazi na Wengerovom popisu od 18 igrača koji konkuriraju za susret s Fulhamom. Obzirom da brzonogi Adebayor još nije u potpunosti zdrav, Dudu bi mogao zaigrati u paru s Van Persiem od prve minute. Ukoliko se Wenger ne odlučio iza isturenog Nizozemca staviti Hleba na mjesto povučene špice...

D.R./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više