Težak udarac za Tudora: Galatasaray pao s prvog mjesta

Foto: Hina

IGOR TUDOR je na klupi Galatasaraya doživio težak udarac u 16. kolu turskog prvenstva. Njegova momčad je na gostovanju kod Yeni Malatyaspora poražena s 1:2, što je iskoristio Istanbul Basaksehir i pobjedom 4:1 protiv Antalyaspora preuzeo vodstvo na ljestvici.

Bio je to već treći poraz Galatasaraya u svim natjecanjima u posljednja četiri susreta, te drugi u zadnja tri ligaška ogleda.
 

 
Domaćin je nakon prvog poluvremena vodio 2:0 golovima Michaela Pereire (38) i Khalid Boutaiba (43). Galatasaray je u 74. minuti smanjio preko Pape Aliounea N'Diayea, a potom imao još nekoliko prilika za izjednačenje, ali nije uspio.

Poraz Galatasaraya iskoristili su Istanbul Basaksehir i Bešiktaš ostvarivši uvjerljive pobjede. Istanbul Basaksehir je pobijedio Antalyaspor 4:1 preuzevši vodstvo na ljestvici, dok je Bešiktaš sa 5:1 porazio Osmanlispor i približio se Galatasarayju na svega dva boda zaostatka.

U borbu za naslov ponovo se može se uključiti i Fenerbahče koji ima 29 bodova i utakmicu manje.

Na ljestvici vodi Istanbul Basaksehir sa 33 boda, Galatasaray je drugi sa 32 boda, dok Bešiktaš i Kayserispor imaju po 30 bodova. Slijede Fenerbahče sa 29 i Trabzonspor sa 28 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

 

 

Pročitajte više