The Sun: Arsenal i Tottenham skautirali Lovru Kalinića na Wembleyju

Foto: EPA-EFE

ENGLESKI tabloid The Sun piše da je hrvatskog vratara Lovru Kalinića na Wembleyju tijekom utakmice protiv Engleske skautiralo četiri premierligaška kluba, Arsenal, Tottenham, Crystal Palace i Watford.

Već neko vrijeme se spominje da je Kalinić na meti klubova iz najjačih svjetskih liga poput njemačke Bundeslige i francuske Ligue 1. Kalinić je branio cijelu utakmicu protiv Engleske, a iako je Hrvatska izgubila 2:1, golman belgijskog Genta obranio je tri čista zicera do 20. minute i tako držao ekipu Zlatka Dalića u utakmici.

Kalinić je već jednom skoro otišao u Englesku. Prema Birmingham Mailu, Aston Villa je dogovorila transfer u siječnju 2016. kada je Kalinić još bio u Hajduku, ali je posao propao zbog dobivanja radne dozvole.

Na kraju je Kalinić završio u Gentu. Za nešto više od mjesec dana počinje zimski prijelazni rok tako da će vrijeme pokazati je li mu jučerašnja odlična izvedba donijela transfer karijere. Arsenal i Tottenham sigurno su najprimamljivije opcije s obzirom na veličinu kluba, ali pitanje je koliko bi šansi Kalinić dobio pored Huga Llorisa u Tottenhamu te Bernda Lena i Petra Čecha u Arsenalu.

 

Pročitajte više