Thiago Silva: Nismo navikli primati ovakve golove

Foto: EPA

KAPETAN Brazila Thiago Silva komentirao je poraz od Hrvatske nakon penala. "Nismo navikli primati takve golove u protunapadu, nismo bili organizirani. Teško je, ali koliko je sada tužno, toliko se život mora nastaviti, moramo dignuti glave. Ponosni smo na ono što smo postigli, ali nažalost, to je dio nogometa.

Doživio sam neka razočaranja u životu i kada ne postigneš važan cilj koji postaviš, onda jako boli. Ja sam tip koji se digne svaki put kad padne i to se danas neće promijeniti. Nažalost, neću osvojiti ovaj trofej kao igrač. Ali s drugom funkcijom, tko zna", rekao je Silva.

Regularni dio utakmice završio je 0:0, da bi Neymar na kraju prvog produžetka doveo Brazilce u vodstvo. No Bruno Petković je izjednačio u 117. minuti na asistenciju Mislava Oršića. U raspucavanju su Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Modrić i Oršić zabili za Hrvatsku.

Dominik Livaković zaustavio je udarac Rodryga, a Marquinhos je pogodio stativu. Hrvatska će u polufinalu igrati protiv boljeg iz utakmice Nizozemska - Argentina.

Pročitajte više