Thierry Henry odgovorom na pitanje o najvećem strahu oduševio i raznježio fanove

Foto: Twitter

JEDAN od najboljih napadača svih vremena, legendarni Thierry Henry, bio je gost CBS-ove emisije posvećene Ligi prvaka. Henry je u društvu bivših nogometaša Micaha Richardsa, Clinta Dempseyja, Charlieja Daviesa, Jamieja Carraghera i novinarke Kate Abdo komentirao utakmice, a u zabavnom dijelu emisije prisutni su govorili o svojim najvećim strahovima.

Dok su drugi navodili neke uobičajene strahove, Henry je odgovorio da je njegov najveći strah uvijek bio da neće biti dobar otac. Tim je odgovorom oduševio fanove, a posebno je raznježio voditeljicu koja je naglasila da Francuz uvijek ima spremnu neku "duboku misao". Podsjećamo, Henry je u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić, s kojom ima troje djece: kćeri Teu i Tatianu te sina Gabriela.

Richards je rekao da se uvijek bojao aviona i turbulencija. Dempsey je kao najveći svoj strah istaknuo morske pse i činjenicu da bi ga mogli pojesti živoga, a Carragher se našalio i rekao da se najviše bojao utakmica u kojima je morao čuvati Henryja. Davies je rekao da su njegov najveći strah stršljenovi jer je kao dijete imao neugodno iskustvo dolazeći u kontakt s rojem ovih insekata.

Henry je otkrio da je za njega najveći nogometaš s kojim je razmijenio dres Ronaldo Luis Nazario de Lima. Njih dvojica su dresove razmijenili u finalu Svjetskog prvenstva 1998. godine, kada je Henry s Tricolorima slavio s 3:0 i postao prvak svijeta.

Pročitajte više