Thompson očajnički želi igrati s Pršom

STEVEN THOMPSON, napadač Glasgow Rangersa, volio bi uvjeriti svog menadžera Alexa McLeisha da ga uvrsti u prvu postavu. Međutim postoji problem koji se zove - Nacho Novo.

"Nakon sezone u kojoj su Dado Pršo i Nacho Novo briljirali i s brojem golova koje su zabili, oni su u prvom planu našeg menadžera, ali moram se dokazati - bilo to žudnjom ili spremnošću, ali nekako moram." - izjavio je napadač škotskog prvaka.

O svojim planovima za predstojeću sezonu Thompson kaže: "Sezona je duga i sigurno ću dobiti priliku. Moram biti spreman ugrabiti je, ali siguran sam da ju neću tako lako ispustiti. Kad uđem u momčad biti ću toliko dobar da ću se ondje i zadržati."

Steven se nedavno oženio, a kako javlja icScotland, volio bi da ne mora napuštati Rangerse, s kojima ga na još jednu godinu veže ugovor.

"Iako smo obojica visoki, ne znači da ne možemo igrati zajedno" - rekao je o Prši, koji je je prošle sezone za Rangerse zabio 21 gol u 46 utakmica.

"Nismo jednaki tip igrača i mislim da bi zajedno dobro funkcionirali. Ako uspijem zaredati par utakmica, imati ću se priliku dokazati iako će pozicija napadača ove sezone biti vruća." - dodao je.

Thompsona je zabrinulo to što menadžer dovodi nove napadače, a kani mu se nametnuti na kanadskoj turneji, na kojoj će se Rangersi u Torontu susresti sa zagrebačkim Dinamom.

"Nije teško raditi, ali ako neću odigrati dovoljno utakmica, neću dobiti novi ugovor. Želim na kraju sljedeće sezoni od čelnika kluba čuti: Ne možemo bez Stevena Thompsona!" - dodao je škotski napadač.

Nadamo se da se Thompson neće željeti "dokazati" upravo protiv Dinama.

Pročitajte više