TRANSFERI

Times: Newcastle želi Brozovića. Sprema se opustošiti Serie A

Foto: EPA

MARCELU BROZOVIĆU na kraju sezone istječe aktualni ugovor s milanskim Interom. Talijanska La Gazzetta dello Sport jučer je objavila da su napokon započeli pregovori hrvatskog reprezentativca i Intera oko novog ugovora.

Brozović je želja brojnih europskih velikana te bi ga mnogi rado doveli kao slobodnog igrača. Tuttosport je ranije pisao kako Brozović traži između 6.5 i 7 milijuna eura po sezoni kako bi ostao u Interu, što je dvostruko više nego što trenutno zarađuje.

Želi ga Newcastle

Engleski Times danas je objavio tekst pod naslovom "Newcastle kreće u pustošenje Serie A" i u kojem tvrdi da će Newcastle pokušati nagovoriti Brozovića da ne potpiše novi ugovor s Interom, nego da kao slobodan igrač dođe u Premiership za veliku plaću.

Osim Brozovića, Times piše da Newcastle iz Intera želi dovesti stopera Milana Škriniara te golmana Thomasa Strakoshu iz Lazija, ali hrvatski veznjak je prva i najbitnija meta. Oko njega bi se gradila momčad u budućnosti.

Podsjetimo, Brozović je u Inter došao 2015. iz Dinama. Za milanski klub nastupio je 258 puta i zabio 25 pogodaka. Posljednjih mjeseci povezivalo ga se s Barcelonom, Manchester Unitedom, PSG-om i Tottenhamom, a sada i s Newcastleom. Svi oni sada čekaju rasplet njegovih pregovora s Interom.

Pročitajte više