Tko zna? Joe zna: Herthu ćemo dobiti 3:0!

ZA HRVATSKOG nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića predstojeći će vikend biti poseban. Prvi će put nakon odlaska iz Herthe igrati protiv donedavnih suigrača.

Više od devet godina hrvatski branič nosio dres berlinskog kluba, ali ovo ljeto više nije osjetio povjerenje trenera Luciena Favrea i za sedam je milijuna eura prešao u Hoffenheim.

Kakve su posljedice za Herthu, najbolje pokazuje ljestvica Bundeslige, Berlinčani su nakon šest kola na posljednjem mjestu sa svega tri boda i čak 12 primljenih golova. Istovremeno, Hoffenheim sa Šimunićem ima najmanji primljeni broj pogodaka u ligi, svega četiri, koliko i Hannover.

"Bilo je jasno da će Hertha imati tešku sezonu, ali nisam očekivao da će im se tako rano dogoditi takav potop. Ali, ne želim puno pričati o Favreu i Herthi, to je prošlost", izjavio je za Bild Šimunić, koji je radije govorio o svome novom klubu.

"Polako smo se zagrijavali, ali sada nam ide dobro. Želimo nastaviti u tom ritmu što je moguće duže".

Hoffehnheim je trenutno na četvrtom mjestu s 11 bodova, a u nedjelju će imati veliku priliku dodatno povećati broj bodova.

"Predviđam da će biti 3:0 za nas. Da, to je hrabra prognoza, ali uigraniji smo i imamo kvalitetniju momčad", zaključio je Šimunić.

Pročitajte više