VIDEO To mogu samo Kostelići

Foto: Twitter, Facebook 

IVICU KOSTELIĆA ništa ne može odgovoriti od treninga. Operacije, godine, ozljede, pa čak ni staza bez snijega. Ovih dana trenira na Sljemenu, a Janica je preko Twittera slikom i videom prikazala kako to izgleda. Snijega ima tek za usku stazu, no Ivica se uporno penje i spušta. Opušteno zviždi u vožnji žicarom.

Jednom smo se prilikom i sami uvjerili kako izgledaju njegovi treninzi, u pravim uvjetima. Na ledenjaku Mölltaler u Koruškoj s Kostelićima smo proveli dva dana i jedva izdržali u ulozi gledatelja. Hladnoće, ranojutarnje mećave, postavljanje kolaca i neumorno ponavljanje i savladavanje staze - Kostelićima je dio rutine. Zato su uostalom i jedna od najuspješnijih obitelj olimpizma i legende alpskog skijanja, stvorene u zemlji s jednom i pol stazom.

"Nema puno snijega na Sljemenu, ali dovoljno za trening", napisala je Janica Kostelić na svom Twitteru, uz fotografije jasno pokazuju kako Kostelići iz ničega naprave jako puno.

Ivica još nije donio odluku hoće li i sljedeće sezone pokušati odraditi Svjetski kup.

"Sve ovisi o koljenu. Svake godine sam u sve lošijem stanju. Nije pitanje volje, privlači me ideja da nastupim na Sljemenu, ali ne želim biti turist", kazao je Ivica.

U međuvremenu, adrenalin junkie kreće u novu avanturu. Prijeći će Island skijama i pješice, u turi od 730 kilometara.

 

Vrijeme je za nove izazove! Moj sljedeci projekt je "TRANSICELAND2016", prelazak Islanda na skijama i pjesice. Duzina...

Posted by Ivica Kostelic on 6. ožujka 2016

Pročitajte više