Tomo Butina tuži Dinamo

PRVI vratar hrvatske reprezentacije Tomislav Butina odlučio je sudskim putem naplatiti svoja potraživanja od zagrebačkog Dinama, nakon što višemjesečni pregovori s "plavima" nisu urodili plodom, javljaju Sportske novosti.

Butina, koji je u Dinamu kao profesionalni igrač proveo čak 12 sezone, tvrdi da mu je sudska tužba jedini način da naplati svoj dug.

"Ovo što sam doživljavao od odlaska iz Maksimira, strašno me žalosti. Čekao sam 17 mjeseci, sad je dosta. Dao sam mandat odvjetniku Želimiru Pocrniću da stvar riješi putem nadležnih institucija." – kazao je Butina za Sportske novosti.

Reprezentativni vratar tvrdi da je svoj novac pošteno zaradio, a iako je u pregovorima s Dinamom bio vrlo popustljiv i svoja dugovanja višestruko smanjio, iz zagrebačkog kluba Butini se više uopće ne javljaju na telefon.

"Izbjegavali su me, nisam zaslužio takvo ponašanje. Cijeli sam život dinamovac, ali sve ima svoje granice i sad ću posegnuti za tužbom jer neću da me tretiraju kao balavca." – zaključio je ogorčeni Butina.

Pročitajte više