Tonći Kukoč opet je slobodan igrač: "Ponosan sam što sam bio dio šampionske generacije"

Foto: Tonći Kukoč/Facebook
 

TONĆI KUKOČ, 27-godišnji hrvatski branič i nekadašnji junior Hajduka, napustio je Zrinjski iz Mostara u kojem je proveo cijelu godinu.

Prošlog siječnja Kukoč je stigao u Mostar nakon što pola godine nije igrao, od odlaska iz talijanskog niželigaša Coma.

"Hvala navijačima i pravoj Mostarskoj raji koji su ovih 11 mjeseci neprestano bili uz mene, hvala vam što ste napravili kao da sam rođen u Mostaru. Uživao sam svaku sekundu igrajući pod Bijelim Brijegom. Hvala mojim suigračima koji su me lijepo prihvatili i uvijek bili uz mene. Nikada neću zaboraviti zadnjih pet utakmica prošle sezone kada su nas svi otpisali, a mi u dišpet svima uzeli naslov. Ponosan sam što sam bio dio ŠAMPIONSKE generacije. Želim mojim suigračima i trenerima da u sljedećoj godini osvoje jos jednu titulu. Ovo vrijeme provedeno sa vama, pamtit ću i neću zaboraviti. Pozdravljam Mela koji se ubija od posla da nas sve čeka na treningu, Zdenu i Marka fizioterapeute, i Zenu koja svaki dan čisti naše svlačionice. Svi vi ste zaslužni što klub funkcionira. Pratit ću vas i dalje, gdje god bio, i naravno radovati se sa vama na ljeto, kada opet budete ŠAMPIONI", napisao je Kukoč oprostivši se od suigrača na Facebooku.

Ove sezone upisao je samo dva nastupa za Zrinjski. Nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Nakon odlaska iz Hajduka, osim za Zrinjski igrao je za Istru, Mosor, Hrvatski dragovoljac, Bresciju, Livorno, CSKA Sofiju i Como.

 

Pročitajte više