HNL

Toplak: Odigrali smo fajtersku utakmicu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK je na domaćem terenu u zadnjoj utakmici 27. kola HNL-a s Goricom remizirao 0:0. Tako je propustio preuzeti prvo mjesto na tablici, baš poput Rijeke koja je ranije izgubila od Dragovoljca. Bila je ovo druga utakmica Samira Toplaka otkad se vratio na klupu Gorice. Zasad ima pobjedu i remi.

"Došao sam da napravim pomak, odigrali smo fajtersku utakmicu bez puno igrača, ali vjerujem mladim igračima. Stvarali smo u prvom dijelu šanse, a u drugom bili ravnopravni sve dok Osijek nije krenuo va banque, zaslužili smo bod. Moglo bi se reći da smo propustili pobijediti u prvom poluvremenu", rekao je nakon utakmice Samir Toplak za Arena Sport nakon utakmice.

Naglasak na mladim igračima

"Zadovoljan sam prije svega fajterstvom, to je ono što tražim od svojih igrača. Ima da protivnici, čak i ako nas dobiju, da imaju krvava koljena. Bitno mi je da smo vratili taj gard, to fajterstvo Gorice koje je ona imala", dodao je trener Gorice nakon utakmice za službenu stranicu kluba.

"Osijek je odlično vođena ekipa, mogli su danas preuzeti vrh ljestvice, i publika je bila odlična. Radit ćemo selekciju igrača za drugu sezonu. Treba dati šansu mladim igračima, Gorica ima sedam-osam mladih reprezentativaca kojima moramo dati šansu", zaključio je trener Gorice.

 

Pročitajte više