Bijesna Torcida trgala stolce i gađala igrače! Tudora pogodili upaljačem i prijetili "Dobit ćete batine"

Foto: Dalmatinski portal

TORCIDA je utakmicu Hajduka i Rudeša otvorila s devet minuta šutnje, u znak prosvjeda zbog devet bodova zaostatka za Dinamom, a zaključila gromovitim povicima, prijetnjama i nasiljem prema igračima.

Hajduk je vodio 2:0, ali Rudeš je uspio preokrenuti rezultat i pobijediti 3:2. (IZVJEŠTAJ) 

Navijači splitskog kluba kraj su susreta protiv posljednje momčadi HNL-a dočekali bijesni. Igrače su zasuli zvižducima, uvredama i predmetima koji su im se našli pri ruci!



"Dobit ćete batine", "Igrajte, pičkice!", "Srami se, Hajduče", "Uprava, odlazi", "Skidajte dresove" - orilo se sa svih tribina poljudskog stadiona, a kaos je krenuo kada su igrači na kraju utakmice došli pod sjevernu tribinu. 

Torcida je dozivala i postrojila igrače, a kapetan Zoran Nižić krenuo je u prepirku s navijačima koji su zasuli teren raznim predmetima. Fran Tudor dobio je udarac upaljačem u glavu. Letjeli su i stolci. Kapetan Nižić nakon utakmice kazao nam je da mu nije bilo ugodno. "Ovo je katastrofa, potpuni kaos", poručio je Nižić. (OPŠIRNIJE

Igrači Hajduka stadion su napustili tek uz policijsku pratnju. (OPŠIRNIJE)

Ovo je prvi put da je Torcida ovoliko žestoko i nasilno ustala protiv Ivana Kosa, njegove uprave i igrača. Uoči utakmice izvjesili su transparente sljedećeg sadržaja:

''Iskorak je za pedere - Hajduk je za ratnike''

''9 minuta tišine za minus 9 bodova na tablici''

''Kad se igra derbi, hrabrost se ne ostavlja kući''

''Previše teorije, premalo prakse!''

 

''Šalinoviću, to je ta 9. godina?! Ili opet iduća?''

''Dosta nam je PR sranja i demagogije''

Trener Hajduka Joan Carrillo nakon utakmice je kazao da neće podnijeti ostavku. 

 

Pročitajte više