derbi

Torcida neće napuniti maksimirski jug?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

NAJVEĆI derbi hrvatskog nogometa igra se u subotu od 21:05. Branitelj naslova Dinamo u 5. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Hajduk na Maksimiru. 

"Dosad je prodano oko devet tisuća ulaznica za navijače Dinama. Navijači Hajduka imaju na raspolaganju dvije i pol tisuće ulaznica, ali očekuju tisuću i pol navijača. Ulazi se otvaraju u 19 sati, a fan zona u 16. Utakmica je visokog sigurnosnog rizika, sve se radi u skladu s protokolom koji su dogovorili predsjednik HNS-a i ministar policije, sve je zasad u redu", objavio je Dinamo.

Cijena pojedinačnih ulaznica za sjever je 40 kuna, za zapad gore 80, a za zapad dolje 100 kuna. Temeljem sigurnosne procjene ulaznice za tribine zapad dolje i zapad gore neće biti dostupne u online prodaji i mogu se danas i sutra kupiti od 11 sati na ticket pointu.

Prodaja godišnjih ulaznica aktivna je i dalje, a godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja od srpnja 2022. do lipnja 2023. godine.

Pročitajte više