Torcida odala počast vatrogascima, izvrijeđala upravu i izviždala igrače

DOK SU bijeli na travnjaku probijali obranu Lokomotive i teškom mukom izborili prvu pobjedu u sezoni, paralelno se na tribinama odvijao Torcidin show. Na Poljudu se okupilo oko šest tisuća ljudi, a navijači Hajduka vjerno su bodrili svoju momčad i davali toliko potrebnu podršku, ali na kraju utakmice ipak su im dali do znanja što misle o prvoj pobjedi sezone.

Torcida nije zadovoljna i ima na to pravo, jer koliko god šansi Splićani stvorili, pospremiti loptu u gol je za njih gotovo nemoguća misija. Dok ih je trebalo bodriti, Torcida je to činila. Ali na kraju utakmice ipak su igrače počastili ponekim zviždukom, tek toliko da se ne umisle nakon slavlja u "derbiju začelja".

Uprava je, po običaju, prošla puno gore. Za novog predsjednika Joška Svagušu Torcida nema razumijevanja, pokazali su to već odavno krafnama na tartan stazi, a danas su otišli i korak dalje, te opisali prvog čovjeka Hajduka kao mafijaša. "Torcida nije tijesto da se valja", "Zar smo stvarno proklet klub da jedan Šošo postaje Hajduk", "Glumite ljubav jer imate pare, a kad triba obraz pokazat vi skidate gaće", samo su neke od poruka koje su čelnike kluba dočekale na tribinama Poljuda.

Ni ove godine nije Torcida zaboravila odati počast vatrogascima koji su prije dvije godine stradali u Kornatskoj tragediji. Nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena na tribinama se zavijorio transparent s natpisom "Heroji se ne zaboravljaju 2007. - 2009."

Pročitajte više