Torcida pjevala Hajduku:"Što učinio si ti od života mog"

NE SAMO da Hajduk, unatoč vodstvu i velikom broju pokušaja, nije uspio pobijediti Rijeku, već s obzirom na zbivanja na terenu, može biti zadovoljan remijem protiv Rijeke.

Kapetan Vukušić bio je borben (gledali su ga Romini skauti), zabio je i pogodak s bijele točke nakon prekršaja Budicina koji se pobrinuo da ispravi propust te je Rijeci ubrzo donio izjednačenje. Ispostavit će se, i postavio konačan rezultat.

Sa sjevera je Torcida pjevala "Što učinio si ti od života mog", rekla je puno o Hajdukovoj igri. Baklje i dimne bombe kojima su zasuli teren sredinom drugog dijela, rekli su pak puno o habitusu splitskih navijača, koji su tim činom uspjeli nakratko prekinuti susret i prilično uznemiriti Petroslava Sapunara, predsjednika Hajdukovog Nadzornog odbora.

Iako smo gledali odlično prvo poluvrijeme, zakazali su Hajdukovi ofenzivci. Ono što nisu promašili, zaustavljao je Lisjak. Što na sve kaže trener Goran Vučević?

"Žalosno je što ne igramo bolje, ali moram reći da ovo nije limit ove momčad. Remi je pravedan rezultat na kraju, jer utakmicu smo dobro otvorili, ali loše zatvorili. Imai smo više od igre, ali nismo bili konkretni. Primili smo jeftin pogodak iz kornera. Mi smo imali 11 kornera, a nismo stvorili šansu. Te su mi stvari prestrašne", kritizirao je Vučević.

Rijeli hvale imao je tek za braniče, Jozinovića i Maloču; "Šest ili sedam naših igrača je podbacilo. Na taj način ne može se do pobjede. Nismo imali prevagu na sredini terena, kao ni u napadu"

U 72. je minuti Gogi iz igre izvukao Anasa Sharbinija; "Nije donio prevagu, a doveden je upravo da bude naša glavna uzdanica. Imao je veliku želju, ali i puno grešaka. ", komentirao je Vučević.

Trener Rijeka Elvis Scorija priznao je da njegova momčad nije dobro krenula u utakmicu.

"Dozvolili smo Hajduku lakoću igranja. Kod izjednačenja smo imali sreće. Tek tada smo se konsolidirali, a prije su nam nered radili Anas i Vukušić. Imali smo šansu za pobjedu, Hajduk je spasio Subašić. Remi je pravdan", složio se i riječki strateg.

Pročitajte više