HNL

Torcida postrojila igrače Hajduka nakon novog neuspjeha u nizu

Screenshot: Twitter

BROJNI navijači Hajduka pratili su klub kod Slavena u 13. kolu HNL-a. Ogorčeni su porazom (3:2) koji nastavlja crni niz. Zato je Torcida pozvala igrače da poslušaju što im navijači imaju reći nakon neuspjeha u Koprivnici. 

Crna serija razbjesnila navijače Hajduka. Prekipjelo im je u Koprivnici

Nogometaši Hajduka šutke su slušali tiradu navijača bijesnih što su Bili u posljednje tri utakmice (Šibenik, Gorica, Slaven) osvojili samo bod i tako ozbiljno kompromitirali najavljivani napad na naslov.

Ulaskom u drugu trećinu prvenstva Hajduk je, usprkos ogromnim ulaganjima i dovođenju uglednih igrača, tek na četvrtom mjestu. Dinamo, Rijeka i Osijek odmaknuli su mu na šest bodova, a lider i aktualni prvak još ima i utakmicu manje od Hajduka, kojem i na četvrtom mjestu prijete Lokomotiva i Gorica. 

Torcida je prizivala Staru plinaru. Na Apašu se vratila u realnost

"Na Staroj plinari zastava vijori i ona govori, Bijeli su najbolji", dugo su pjevali navijači Hajduka uz razvijanje transparenta s porukom "Stare melodije bude memorije", ali na Apašu su doživjeli povratak u realnost. Ona je takva da su igrače pozvali na raport i sasuli im ogorčenje njihovim učinkom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više