hr klubovi u europi

Torcida: Igrači su ovdje došli zbog nas. Svi na stadion

Foto: Pixsell

HAJDUK u četvrtak u 21 sat na Poljudu dočekuje Tobol u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Prva je to Hajdukova europska utakmica nakon poraza od Galatasaraya u 3. pretkolu Europa lige prošle sezone, a Splićani se nadaju da ove sezone možda mogu dohvatiti skupinu novog Uefinog natjecanja. Hajduk je zadnji put u skupini igrao u sezoni 2010./2011. kad je završio zadnji u grupi EL-a sa Zenitom, AEK-om i Anderlechtom.

Na Poljud se u četvrtak može samo s EU covid-putovnicom, no unatoč tome Torcida je pozvala svoje članove i ostale navijače da na Poljud dođu u što većem broju.

"Nema te mjere koja će me odvojiti od tebe. Samo zbog Tebe i ogromne emocije prema Tebi. Emocije koju osjećamo od rođenja, koja se prenosi generacijama. Emocije koja je beskonačna.

U njoj gori i naša želja. Želja da Hajduk bude jak moćan i prkosit. Hajduk koji je neustrašiv. A to su upravo pokazali i igrači koji su prihvatili biti dio nečeg velikog. Dio kompletnog ludila koje je nastalo. Koji su prepoznali i odbili puno više nego šta im nuđeno negdi drugdi. Radi nas! Radi strasti koja nas vodi, energije koja nas pokreće. Sve ono što im je ispričano, šta su gledali - žele doživjeti.

Poljud nas zove, Hajduk nas treba! Budi dio ludila!

SVI NA OTVARANJE TEMATSKOG PARKA!

SVI NA STADION!", objavila je Torcida na svojoj Facebook stranici.

Pročitajte više