LIGE PETICE

TORINO - JUVENTUS 0:1 De Ligt vratio Juventus na vrh Serie A

Foto: Getty Images

JUVENTUS i Torino odigrali su danas gradski derbi u 11. kolu talijanske Serie A. Momčad Maurizija Sarrija slavila je na gostovanju s minimalnih 0:1.

Jedini pogodak na utakmici zabio je Matthijs De Ligt u 70. minuti utakmice i on je bio dovoljan za novu pobjedu talijanskih prvaka.

Utakmicu je obilježila situacija s početka utakmice u kojoj nije dosuđen kazneni udarac za Torino, iako je, čini se, trebao biti.

Sporna situacija

Do sporne situacije došlo je u 11. minuti utakmice protiv Torina u gradskom derbiju, kada je poslije ubačaja iz auta Andrea Belotti skrenuo loptu, a De Ligt je praktički primio desnom rukom u petercu. Igrači Torina su protestirali te baš kao i navijači na tribinama tražili penal.

Sudac Daniele Doveri konzultirao je VAR sobu putem slušalica, ali nije otišao pogledati snimku na što ima apsolutno pravo. Nakon pola minute razgovora s kolegama u VAR sobi Doveri je dosudio korner za Torino i od penala nije bilo ništa. Kasnije je Juventus preuzeo inicijativu i na kraju slavio.

Ovom pobjedom Juventus se vratio na vrh Serie A, jedan bod ispred drugoplasiranog Intera i sedam ispred trećeplasirane Rome. 

Torino - Juventus Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više