SERIE A

TORINO - LAZIO 3:4 Ludnica u Torinu, Lazio slavio golovima u 95. i 98. minuti

Foto: Getty Images/Gulilver Image

IAKO JOŠ nije odigrano niti kompletno šesto kolo u Serie A, dobili smo velikog favorita za utakmicu sezone. Lazio je u Torinu svladao istoimenog domaćina 4:3 iako je gubio do 95. minute.

Perreira je doveo Lazio u vodstvo u 15. minuti, ali je Torino golovima Bremera i Belottija okrenuo rezultat do poluvremena. Srbin Milinković-Savić je sjajnim golom iz slobodnog udarca vratio stvari na početak u 49. minuti, a mreže su mirovale sve do posljednjih nekoliko minuta.

U 87. minuti zabija i drugi Srbin, ali onaj iz Torina. Saša Lukić koristi pogrešku Laziove obrane i zabija za, kako se činilo, pobjedu domaćina. Ali tu su uzbuđenja tek počela. 

Igrala se 95. minuta kada je Ciro Immobile pucao i pogodio u ruku domaćeg braniča Lyanca. Nakon pregledavanja snimke sudac je pokazao na bijelu točku, odakle je Immobile donio izjednačenje. Trener Simone Inzaghi nije mogao gledati penal, ali je Lazio uskoro slavio još žešće.

Iako je utakmica originalno produljena četiri minute, zbog pregledavanja snimke igralo se sve do 98. minute. Lazio je izveo slobodni udarac i ubacio loptu u šesnaesterac. Lopta se odbijala kao na fliperu, a najspretniji je bio Caicedo koji je silovito šalje golmanu kroz noge za veliku i nevjerojatnu pobjedu rimske momčadi. Slavlju se ovog puta nije mogao oteti ni Inzaghi, koji je utrčao u teren kako bi proslavio s igračima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više