Torres se vraća nogometu na "svom" Vicente Calderonu?

DOBRE vijesti vezane uz svog španjolskog napadača Fernanda Torresa i njegovu ozljedu koljena saznali su u utorak u redovima engleskog nogometnog prvoligaša Liverpoola.

Torres je sredinom siječnja bio podvrgnut operaciji na desnom koljenu, zbog čega je propustio dio sezone. Nedavno se opet potužio na bolove u koljenu, zbog čega ga je španjolski menadžer Liverpoola Rafael Benitez izostavio iz konkurencije za sastav u utakmici Premiershipa prošle nedjelje protiv Fulhama na Anfieldu, koja je okončana rezultatom 0:0.

Torres je otputovao u Španjolsku na pregled ozlijeđenog koljena, koji je obavio njegov osobni liječnik, specijalist Ramon Cugat. On vjeruje da bi se Torres nakon pet dana odmora mogao uključiti u rad svoje momčadi.

"Problem nije ozbiljan, ali dobro je da je Torres stao s igranjem. Time je izbjegnut rizik od pogoršanja ozljede, jer je u pitanju isto koljeno koje je operirao u siječnju. U normalnim okolnostima, ako se sve bude odvijalo u skladu s očekivanjima, Torres bi već sljedećeg tjedna mogao zaigrati", izjavio je Cugat.

Liverpool će sljedećeg ponedjeljka igrati protiv West Hama, a potom ga 22. travnja očekuje prva utakmica polufinala Europa lige na Vicente Calderonu protiv Atletica, kluba u kojem je igrao Torres prije dolaska u Liverpool.

Pročitajte više