Torres uoči (ne)moguće misije: Ako smo pregazili United, možemo i Chelsea!

SVE OČI uprte su u sutrašnju uzvratnu utakmicu Lige prvaka između Chelseaja i Liverpoola. Mogu li Redsi napraviti još jedan veliki comeback?

Podsjetimo, Chelsea je u prvom susretu na Anfieldu došao do velike 3:1 pobjede te ima otvoren put prema polufinalu Lige prvaka. No, s druge je strane Liverpool, momčad koja je uspjela preokrenuti 3:0 protiv Milana u finalu Lige prvaka.

Obzirom da je Barcelona svoj posao protiv Bayerna odradila na Camp Nou te je više manje jasno da Bavarci ne mogu nadoknaditi četiri pogotka prednosti katalonske momčadi, najviše pozornosti u utorak u Ligi prvaka privlači upravo ogled Chelsea - Liverpool. Svi se pitaju, jesu li Redsi sposobni na još jedan podvig takve vrste.

Fernando Torres, najbolji napadač Liverpoola smatra kako je sve moguće i vjeruje u veliki podvig. Redsi moraju zabiti minimalno tri pogotka.

"Znamo da će biti jako teško zabiti tri Chelseaju, poglavito zbog činjenice da su oni vrlo jaka momčad. No, svladali smo United na Old Traffordu s 4:1 pa vjerujemo da možemo uspjeti. Imamo samopouzdanje, a to je najbitnije pred ovakvu utakmicu".

Napadač Liverpoola smatra da će Guus Hiddink htjeti pogodak koji bi osigurao prolazak plavima u polufinale.

"Oni će igrati na pobjedu. Ako zabiju pogodak ili dva sigurno prolaze pa će prema tome igrati napadački. To će nama ostaviti prostora da razvijemo našu igru".

Izraelac Yossi Benayoun je pun hvale za španjolskog reprezentativca koji je utrpao dva komada Blackburnu i još jednom dokazao da je u vrhunskoj formi.

"Golove koje zabija su nevjerojatni. On je najbolji napadač na svijetu. Svakako će nam trebati njegovi golovi na Stamford Bridgeu, no svjesni smo kako je pred nama vrlo težak zadatak. Moramo dati 100 posto svojih mogućnosti i nadati se najboljem. U nogometu je sve moguće", zaključuje Benayoun.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više