Ovo je totalno žutilo: Trener Splita još ne vjeruje da su dobili utakmicu!

Foto: Dalmatinski portal 

SPLIT je i dalje vodeća momčad A1 lige, a Gripe su usijane kao nekad. Svaka utakmica ekipe Ivice Skelina nova je fešta. Sinoć protiv susjeda iz Šibenika doživjele su Gripe nevjerojatnu utakmicu, dva produžetka i koš Funcuta Henrika Širka koji ih je totalno raspametio.

Pogledajte kako je na parketu izgledalo ludo slavlje Splićana i njihovih navijača. Na tribinama su bile sve važne navijačke face Splita. Na kraju su slavili s igračima na parketu. Skelinov pomoćnik Ante Marović trčao je od sreće gore-dolje po parketu, a Širko je završio na ramenima suigrača. Pobijedili su 107:106, uz njegovih 28 koševa. 

Kanaet je zabio slobodno bacanje za pobjedu Splita u produžecima, ali Širko ih je izborio i stigao zaostatak od devet poena minutu prije kraja. U zadnje dvije minute ubacio je ukupno četiri trice.

"Drugi put ne odlazite prije kraja"

Trener Skelin bio je uzbuđen nakon dramatične završnice. 

"Kako smo dobili utakmicu, još uvijek ne znam, vrtim film i još ne vjerujem. Nadam se da smo pobijedili. Oni su bili puno bliže pobjedi. Nikad ovakvu utakmicu nisam odigrao i nikad ovako nisam pobijedio. Imali smo sreće, ali bez sreće u sportu teško ide. Žao mi je onih što su otišli na kraju, neka drugi put ostanu do isteka vremena", poručio je. 

 

Pročitajte više