Tottenham napadu pridodaje Ćirinog bundesligaškog džokera?

BOSANSKO-HERCEGOVAČKI reprezentativac Vedad Ibišević, koji oduševljava izvrsnim igrama u Hoffenheimu i trenutno je prvi strijelac Bundeslige mogao bi uskoro postati novi suigrač Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

Prema pisanju portala reprezentacija.net, Tottenham je ozbiljno zainteresiran za ovog BiH reprezentativca čiju je kvalitetu uočio i Ćiro Blažević koji mu je namijenio ulogu jednog od lidera momčadi u predstojećoj utakmici protiv Turske. Tottenham se nada da bi upravo Ibišević mogao pronaći put do protivničkih mreža, kad to već nije pošlo za rukom Romanu Pavljučenku, i napokon ih izvući iz krize koja ih je prikovala za dno tablice.

Iako su Spursi na pojačanja već potrošili 90 milijuna funti, prošlogodišnji napadački dvojac koji su činili Keane i Berbatov iza sebe je ostavio prazninu koju Juande Ramos nikako ne uspijeva popuniti pa je upravo postizanje pogodaka najveći problem njegove ekipe. Tu bi trebao uskočiti Ibišević i pokazati suigračima put do protivničke mreže što mu trenutno s lakoćom polazi za rukom.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više