Tottenham večeras lovi priključak s Manchesterima: "Modrić i Bale igraju dobro, ali broj jedan je Redknapp"

TOTTENHAM večeras ima priliku sasvim se uključiti u borbu za vrh Premierlige. Tottenham igra zaostalu utakmicu iz prvog kola protiv Evertona i u slučaju pobjede bi se izjednačio s Manchester Unitedom na drugom mjestu s 45 bodova, sa samo tri manje od Cityja.

Velike zasluga za to imaju ključni igrači poput Luke Modrića, Garetha Balea i Emmanuela Adebayora, no Osvaldo Ardiles tvrdi da je ključni čovjek Harry Redknapp. Ardiles, bivši trener Tottenhama i Croatije, na sva je usta nahvalio 64-godišnjeg Redknappa kojega mnogi vide kao budućeg izbornik Engleske.

"Modrić, Bale i ostali igraju dobro, ali broj jedan je Harry Redknapp", rekao je Ardiles za Talksport pa dodao: "Harry je napravio nevjerojatan posao. Ne zaboravite, kad je došao klub je bio u zoni ispadanja, ali je to brzo sređeno. U klubu vlada optimizam i samopouzdanje i to je sjajno. Čak i kad ne igraju dobro ostvaraju dobre rezultate."

Redknapp je u klub došao 2008. nakon što je momčad pod Juande Ramosom zabilježila najlošiji start u povijesti. Dolaskom Redknappa Spursi su preporodili. 2010. su završili na četvrtom mjestu što im je donijelo plasman u Ligu prvaka gdje su dogurali do četvrtfinala i Real Madrida.

Pročitajte više