LIGE PETICE

Tottenhamov igrač od danas je u društvu Ivana Klasnića

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Arsenala svladali su Tottenham s 2:1 u utakmici 28. kola Premiershipa, a jedan igrač u tom ogledu istaknuo se nesvakidašnjim učinkom.

Erik Lamela ušao je s klupe, zabio gol i zaradio crveni karton što je učinak kakav su u Premiershipu prije njega ostvarila samo četvorica igrača. Među njima je i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

Klasnić je u utakmici protiv Stoke Cityja dignut s Boltonove klupe u 77. minuti., a u drugoj minuti sudačke nadoknade je pogotkom donio pobjedu svojoj momčadi. Minutu kasnije dobio je prvu javnu opomenu, a u 94. zbog prekršaja i drugu, nakon čega je morao napustiti travnjak.

Lamela je nedjeljnu utakmicu započeo na klupi i u igru ušao u 19. minuti, kada je Heung-Min Son zbog ozljede mišića bio prisiljen izaći napustiti travnjak. Samo 14 minuta kasnije zabio je krasan pogodak rabonom. U 69. je dobio prvi žuti, a u 76. i drugi, isključujući karton.

Isto što su napravili Lamela i Klasnić u Premiershipu su napravila još samo trojica igrača: David Lee, Bobby Zamora i Hal Robson-Kanu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više