Tottenhamova zvijer na rubu suza: Znam da nisam neki tehničar, ali...

Screenshot

MOUSSA SISSOKO odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Tottenhama nad Manchester Cityjem 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Tottenham je pobijedio u svojoj debi utakmici na novom stadionu u Ligi prvaka golom Sona u 78. minuti, a emotivni Francuz Sissoko dao je iskren intervju poslije utakmice koju je odigrao vrhunski.

"Sretan sam sa svojom igrom, bio sam vrlo dobar, mislim, kao i moji suigrači. Sretan sam zbog sebe, prošao sam dug put. Imao sam dvije teške sezone ovdje i nastavio sam raditi, nisam odustao i stvari idu dobro ove sezone", počeo je 29-godišnji veznjak pa nastavio:

"Uvijek sam vjerovao u sebe, moji suigrači i obitelj također su vjerovali u mene i zbog toga sam odigrao ovako dobro. Znam da nisam neki tehničar ili najbolji igrač na svijetu, ali igram s kvalitetama koje imam. Dajem sve od sebe i to je način da odigram dobro i da moj trener bude sretan", rekao je povremeni francuski reprezentativac.

Sissoko je prije tri godine za 35 milijuna eura prešao iz Newcastlea u Tottenham. Razdoblje u Tottenhamu nije mu bilo najslavnije, često je bio pod paljbom navijača jer nije igrač koji čini razliku i atrakciju, a pritom je bio daleko od nivoa igre kakvu je pružio protiv aktualnog engleskog prvaka.

 

Pročitajte više