Totti: Najtužnija noć moje karijere

KAPETAN Rome Francesco Totti ne može vjerovati što je njegova momčad doživjela sinoć na Old Traffordu te smatra kako ne vrijede nikakve isprike za užasan nastup njegove momčadi.

"Ovo je bila najtužnija noć u mojoj karijeri. Nikad nisam doživio takav poraz da moja momčad primi sedam golova u Ligi prvaka." - rekao je Totti skoro u suzama, prenosi Goal.com.

"Manchesterovi igrači pogađali su mrežu iz skoro svakog šuta na gol. Primiti tri gola u devet minuta zaista je teško. Pokušali smo se vratiti, ali bio je to pretežak zadatak" - dodao je kapetan Rome.

Totti je dodao i kako se nada ponovnom susretu s Manchesterom jednog dana. "Možda to bude u finalu, ali neka bude s drugačijim rezultatom." - rekao je.

"Cristiano Ronaldo pokazao je da spada u vrh nogometa. Već sam rekao da je izvrstan" - zaključio je Totti.

Trener Rimljana je ostao bez riječi nakon visokog poraza na Old Traffordu. "Nitko ovo nije mogao zamisliti. Već kod prvog gola pali smo im u ruke. Igrali smo mnogo dobrih susreta ove sezone, ali ovaj put smo grdno pogriješili. Imali smo mnogo pogrešaka i zato smo kažnjeni" - rekao je Spalletti.

A.H.

Pročitajte više