HNL

Tramezzani uoči utakmice u kojoj Hajduk mora pobijediti: Bit će teško

Foto: Milan Sabic/Pixsell

HAJDUK subotu s početkom u 17 sati gostuje u Varaždinu u okviru 33. kola. Splitski klub treba pobjedu kako bi ostao u borbi za plasman u Europu.

"Bit će teško, radi se o vrlo zahtjevnoj utakmici. Ne trebamo gledati rezultate koje postižu u posljednje vrijeme. Analizirali smo ih i vidjeli da je to borbena momčad koja dobro stoji na terenu, uravnotežena je i opasna kad joj ostaviš prostora. Tako da nas sutra očekuje dosta težak posao. Bit će vrlo zahtjevno jer mi imamo svoj cilj, oni pak svoj i po mom mišljenju bit će to vrlo otvorena utakmica", rekao je Hajdukov trener Paolo Tramezzani.

"Moramo biti agresivni od prve minute, dobro ući u utakmicu i nametnuti svoj ritam. Mislim da nećemo imati prilike s loptom mnogo kružiti i imati veliki posjed, ali uvjeren sam da ćemo nastaviti s onim što je naša ideja u igri."

Tramezzani je otkrio i da neće puno mijenjati sastav u odnosu na onaj koji je u srijedu odigrao 1:1 s Dinamom.

"Ako sve bude u redu, vjerujem da ćemo sutra vrlo malo mijenjati u odnosu na sastav u zadnjim utakmicama. Ako pričamo o normalnim okolnostima, nedostaje nam treninga i malo više vremena za bolje pripremiti detalje. U ovom periodu smo navikli cijelu pripremu svesti na jedan ili dva treninga. To mi ne zadaje mnogo brige, tako radimo već neko vrijeme, a mislim da čak iz toga izvlačimo i neke prednosti. Prvenstveno mislim kako smo psihološki bolje spremni i koncentrirani, igrajući tako često", rekao je Tramezzani i Splićanima čestitao dan svetog Duje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više