TRANSFERI

TRANSFERI Icardi odbio sve ponude. Hit HNL-a prodao igrača turskom prvoligašu

Foto: Index

SVE smo bliže kraju prijelaznog roka, što znači da klubovima ostaje sve manje vremena za dogovaranje transfera.

Talijani, Francuzi, Španjolci i Nijemci smiju dogovarati ulazne transfere do 2. rujna, a sve glasine i dogovorene prelaske iz minute u minutu pratite na Indexu.

Gorica prodala reprezentativca Ugande

Farouk Miya novi je igrač turskog prvoligaša Konyaspora.

>Gorica prodala reprezentativca Ugande turskom prvoligašu

21:50 Zaza ipak neće u Španjolsku


Kako prenosi Marca, Simone Zaza neće napustiti Torino i potpisati za Espanyol.

Michy Batshuayi želi ostati u Chelseaju, ali traži više minuta

Chelsea ga je doveo iz Marseillea za 33 milijuna eura, no nije se previše naigrao u Londonu. Želi ostati u klubu, ali traži više minuta kako bi se nametnuo izborniku Belgije za Euro 2020. godine.

21:30 Cagliari ne staje s pojačanjima

Talijanski prvoligaš doveo je i Lucu Pellegrinija, mladog reprezentativca Italije. Prije njega u klub su stigli Marko Rog i Radja Nainggolan.

Real želi Fernandesa

Iako je Bruno Fernandes bio nadomak Manchester Uniteda, transfer se nije dogodio. Spominjao se potom interes Manchester Cityja, no igrač Sporting Lisabona ostao je u klubu.

Sada ga prati Real Madrid. Zinedine Zidane želi osnažiti vezni red jednim ofenzivnijim profilom pa u portugalskom reprezentativcu vidi dobru šansu, piše A Bola.

Više >>> A Bola: Real Madrid dovodi najubojitijeg veznjaka Europe

Lyon odbio Juve

20:20 Juventus želi Moussu Dembelea, ali Lyon se oglasio – nije na prodaju.

Icardi želi samo u Juventus

20:00 Gazzetta dello Sport javlja kako je Mauro Icardi definitivno odbio sve ponude Napolija i Monaca te da je kazao kako je Juventus jedini klub zbog kojeg bi napustio Inter ovog ljeta.

Davide Zappacosta u Romi

18.45 Talijanski desni bek Davide Zappacosta sutra će odraditi liječničke preglede u Rimu. On bi večeras trebao doputovati u Rim na finalizaciju posudbe u Romu koju je Chelsea već odobrio.

Gorica dobila novo pojačanje

18:40 Dario Čanađija novi je igrač Gorice. Nakon što je raskinuo ugovor sa Slavenom Belupom, potpisao je trogodišnji s klubom iz Velike Gorice.

Više >>> Član šampionske Rijeke potpisao za Goricu

Milik u Dortmundu?

18:40 Talijanski Tuttosport je objavio kako Borussia Dortmund želi Arkadiusza Milika, napadača Napolija.

Karlo Letica je novi igrač SPAL-a

17:45 Bivši golman Hajduka Karlo Letica potpisao je za SPAL. Talijanski prvoligaš Leticu je doveo na posudbu iz Club Bruggea s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Više >>> Službeno: Karlo Letica potpisao za talijanskog prvoligaša

Marko Pajač novi je igrač Genoe

17:40 Službeno: Marko Pajač napustio je Cagliari i pronašao novi angažman. Kao što je i najavljeno, stavio je potpis na ugovor s Genoom, gdje će ponovno surađivati s trenerom Aurelijom Andreazzolijem.

Pajač je prošle sezone igrao jako dobro na posudbi u Empoliju, a vodio ga je upravo Andreazzoli koji je preuzeo momčad u borbi za opstanak u društvu najboljih talijanskih klubova.

Hrvatski lijevi bočni u talijanskom je nogometu od 2016. godine kada je stigao u Cagliari, ali uglavnom je provodio vrijeme po posudbama, igrajući za Benevento, Perugiju, Empoli i sada Genou.

Nakon isteka posudbe Genoa će imati opciju otkupa ugovora.

Hajduk iz Barcelone dovodi bivšeg kapetana Arsenalovih juniora

17:40 Španjolski Sport piše da je Hajduk nadomak dovođenja 20-godišnjeg Engleza Marcusa McGuanea. Već je doputovao u Split, tvrdi isti izvor.

Više >>> Sport: Hajduk iz Barcelone dovodi bivšeg kapetana Arsenalovih juniora

Velika razmjena Juventusa i Barcelone, a u glavnim ulogama Mandžukić i Rakitić?

Juventusov sportski direktor ponedjeljak je proveo u Barceloni kako bi se s čelnicima španjolskog kluba pokušao dogovoriti o nekim igračima.

U priču su uključeni i Hrvati Mario Mandžukić i Ivan Rakitić, piše Tuttosport. Sportitalia dodaje kako je Barcelona pitala za hrvatskog napadača, a Juventus za reprezentativnog veznjaka.

Više >>> Sportitalia: Mandžukić i Rakitić zamijenit će klubove u iznenađujućim razmjenama

Bravo je slobodan

17:20 Claudio Bravo (36) odlučio je ne produžiti ugovor s Cityjem i moći će pronaći novi klub kao slobodan igrač.

Sturridge blizu Turskoj

17:00 Sutra bi Daniel Sturridge mogao potpisati za Trabzon. Nakon rastanka s Liverpoolom Sturridge je slobodan igrač, a gazda turske momčadi je rekao kako Engleza vidi u svom klubu.

Milan doveo besplatno pojačanje iz Lazija

16:50 SLUŽBENO: Mladi Brazilac Luan Capani (19) prešao je iz Lazija u Milan kao slobodan igrač.

Schalke otima Juveu veliku želju

16:45 Velika želja Juventusa, mladi Španjolac Juan Miranda (19), na korak je od Schalkea. Bild javlja da je njemački klub u ozbiljnim pregovorima sa zastupnicima mladog Španjolca.

Napoli nudi 65 milijuna eura za Icardija

Talijanski Sky piše kako je Napoli danas popodne ponudio Interu čak 65 milijuna eura u kešu za Maura Icardija. Argentinac pak nije oduševljen činjenicom da bi trebao preseliti u Napulj, premda je svjestan da ga je Conte otpisao.

14:08: Mustafi u Romu

Jedan od najvećih promašaja Arsenala u zadnjih nekoliko godina, Shkodran Mustafi, odlazi u Romu na posudbu.

Više >>> Roma umjesto Lovrena dovodi najveći promašaj Arsenala

12:17 Kamo će Christian Eriksen?

Veznjak Tottenhama Christian Eriksen će napustiti Spurse samo u slučaju dobre ponude Barcelone, Reala i Juventusa, tvrdi ESPN.

Danac ulazi u zadnju godinu ugovora i mora odlučiti o potpisivanju novog ili odlasku jer ga Spursi ne žele izgubiti besplatno.

11:04 Jedvaj ima novi klub

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj odlazi na posudbu u njemački Augsburg, tvrdi Kicker. Jedvaj je u Bayer Leverkusenu izgubio svoje mjesto nakon brojnih ozljeda pa će u drugom njemačkom bundesligašu pokušati vratiti formu.

2015. je stigao u Bayer nakon što se nije naigrao u Romi. Najbolji je na poziciji stopera, ali može pokriti i obje bekovske pozicije. Bio je član hrvatske reprezentacije prošlog ljeta koja je stigla do finala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Više >>> Tin Jedvaj ostaje u Bundesligi i konačno ima novi klub

10:08 Posljednja ponuda Barcelone za Neymara

Barcelona 13 dana prije kraja prijelaznog roka sprema novu ponudu za Neymara, ali ova je najgora do sada iz jednog razloga. Klub nema novac koji PSG želi.

Više >>> Barcelona očajna, bez prebijene pare: Poslala zadnju, najgoru ponudu za Neymara

09:08 Serie A ili ostanak u La Ligi za Kalinića?

Nikola Kalinić nema mjesta u Atleticu i gotovo je sigurno da će napustiti glavni grad Španjolske. Mundo Deportivo piše kako je za njega zainteresiran Espanyol, dok u Italiji čak četiri kluba pokazuju interes, Atalanta, Sampdorija, Bologna i njegov bivši klub u kojem je igrao sjajno, Fiorentina.

Uz to, interes je pokazao i francuski Monaco.

08:19 Novi klub ušao u utrku za Neymara

Tjednima čitamo o borbi Reala i Barcelone za Neymara, ali sada se i treći klub uključio u utrku. Više o tome ČITAJTE NA OVOM LINKU.

08:03 Dortmund povećao plaću mladoj zvijezdi

Jadon Sancho, mlada zvijezda Borussije Dortmund, od ovog ljeta ima duplo veću plaću. Klub je to napravio kako bi osigurao njegov ostanak.

19-godišnjak je oduševio u Dortmundu otkako je tamo stigao prije dvije godine za samo 7,8 milijuna eura iz Manchester Cityja. Otišao je u potrazi za većom minutažom, što je i dobio te danas prema Transfermarktu vrijedi 100 milijuna eura.

08:01: PSG odbio posljednju ponudu Barcelone za Neymara

Barcelonina posljednja ponuda PSG-u za Neymara bila je posudba s pravom kupnje sljedeće sezone, ali Francuzi su to odbili, piše američki ESPN.

PSG želi najmanje 222 milijuna eura, što je isti iznos koji su platili za Neymara prije dvije godine, a u ovom slučaju ne vjeruju da bi Barcelona nakon posudbe takav iznos u većini odmah isplatila.

Pročitajte više