TRANSFERI

TRANSFERI Inter prihvatio ponudu za Icardija, slijede pregovori oko ugovora

Foto: Index

SVE smo bliže kraju prijelaznog roka, što znači da klubovima ostaje sve manje vremena za dogovaranje transfera.

Talijani, Francuzi, Španjolci i Nijemci smiju dogovarati ulazne transfere do 2. rujna, a sve glasine i dogovorene prelaske iz minute u minutu pratimo na Indexu, a ovako su izgledala događanja u srijedu, 21. kolovoza.

Inter prihvatio ponudu za Icardija

22:30 Corriere Dello Sport javlja da je Inter prihvatio posljednju ponudu Napolija od 65 milijuna eura za Maura Icardija.

Njegova supruga i menadžerica Wanda Nara pričat će s Napolijem ovog vikenda o uvjetima, ali Corriere napominje da Icardi i dalje preferira odlazak u Juventus tako da će Napoli morati ponuditi itekako dobre uvjete da ih Argentinac prihvati.

Zappacosta u Romi

21:25 Desni bek Chelseaja, Davide Zappacosta, stigao je u Romu na posudbu, potvrdio je talijanski klub.

Talijan je pritom produljio svoj ugovor s Chelseajem do 2022. godine, ali nije u ozbiljnim kombinacijama za ekipu Franka Lamparda u kojoj nije upisao nijedan nastup ove sezone.

United će loviti zvijezdu Borussije na zimu

21:19 Manchester United već planira zimski prijelazni rok, a tamo će loviti zvijezdu Borussije Dortmund, Jadona Sancha, piše The Sun.

Engleski 19-godišnjak briljira u Njemačkoj otkako je tamo stigao iz Manchester Cityja u potrazi za većom minutažom i nedavno je produljio ugovor.

United će prema svemu sudeći imati 110 milijuna eura za pojačanja na zimu, a teško je očekivati da će Nijemci pustiti svoju zvijezdu za manje od 100 milijuna.

Japanski Messi napušta Real i odlazi na posudbu

20:33 Takefusa Kubo, japanski Messi koji je bio jedna od rijetkih svjetlih točaka Reala na pripremama, odlazi na posudbu u Mallorcu, javlja Jugones.

Real je Kuba ukrao Barceloni gdje je Japanac igrao kao kadet, a oduševio je sve u klubu svojim izvedbama. Ipak, čini se da će 18-godišnjak na kaljenje u Mallorcu.

Jedan od najvećih engleskih talenata ostaje u Chelseaju

20:23  Callum Hudson-Odoi, jedan od najtalentiranijih engleskih igrača, produljit će svoj ugovor s Chelseajem na pet godina i zarađivat će 220 tisuća eura tjedno, piše Daily Mail.

18-godišnjak se trenutno oporavlja od rupture ahilove tetive, ali radi se o igraču kojeg je unatoč teškoj ozljedi tražilo pola Europe, uključujući Bayern Nike Kovača koji ovog ljeta nije uspio dovesti igrače u napadu koje je htio pa su se na kraju zadovoljili Ivanom Perišićem i Philippeom Coutinhom. 

PSG poručio Barceloni da postoje samo dva načina kako mogu dobiti Neymara

19:20 Sapunica oko transfera Neymara u Barcelonu svaki danom postaje sve iritantnija. Razmaženi Brazilac mjesecima se pokajnički želi vratiti na Camp Nouu, Barca ga želi natrag, ali Parižani ne odstupaju od svojih uvjeta.

Barcelona je pokušala dovesti Neymara na posudbu, ali je PSG ekspresno odbio ovu ponudu. Također, katalonski klub je nudio i Philippea Coutinha kao dio transfera, no ni to nije bilo dovoljno Parižanima.

Stav PSG-a je jasan što se tiče Neymara i danas su to jasno poručili čelnicima Barcelone. Dali su da znanja da je transfer moguć samo u dva slučaja.

Prvi je da Barca za njega plati više od 230 milijuna eura, a drugi je da izdvoji za njega 100 milijuna eura i da u suprotnom pravcu pošalju Ousmanea Dembelea i Nelsona Semeda.

Barcelona je voljna pustiti Dembelea u PSG, ali Semedo nije na prodaju, tako da se kraj ovoj trakavici ne nazire.

AS: Olma bi rado doveo Atletico

18:20 AS piše da je taj klub već razgovarao s igračevim agentom Juanom Manuelom Lopezom, no problem je u postavljenoj cijeni. Olmov otac danas je rekao kako Dinamo za Danija traži 40 milijuna eura, što je odbilo mnoge kupce ovoga ljeta.

Atletico trenutačno radi na transferu Rodriga iz Valencije, a kad bi prodali Correu u Milan te Kalinića u Laziju, skupili bi taman toliko novca za dovedu sjajnog Španjolca.

Daniel Sturridge potpisao za Trabzonspor

17:20 Englez je jučer stigao u Tursku, a danas je i službeno sve dogovorio s Trabzonsporom.

Tako je 29-godišnji bivši napadač Liverpoola potpisao trogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem, a tamošnji mediji prenose kako će u Trabzonu zarađivati 1.5 milijuna eura po sezoni.

Juve želi prodati Cana

16:30 Juventus se ozbiljna namjerava riješiti Emre Cana, a Tuttosport je objavio kako je Stara dama za njemačkog reprezentativca odredila cijenu od 30 milijuna eura. Barcelona je ponudila Rakitića za Cana, Juve je to glatko odbio, no Can bi mogao u Barcu ako Katalonci uspiju prodati hrvatskog reprezentativca

Halilović otpisan i u Belgiji

15:30 Na Alena Halilovića više ne računaju u Standardu tako da je izvjesno da će 23-godišnji Alen morati pronaći svoj sedmi klub u karijeri nakon Dinama, Barcelone, Sporting Gijona, HSV-a, Las Palmasa, Milana i sada Standarda.

Preokret u slučaju Angela Corree

15:20 Novi preokret u slučaju Angela Corree! Sport Mediaset javlja da je nakon dugih pregovora Atletico Madrid konačno prihvatio ponudu Milana tešku 42 milijuna eura, plus 30 posto od idućeg transfera. Ipak, da bi se ovaj transfer realizirao potrebno je da se ispune dva uvjeta – Milan mora prodati Andrea Silvu, a Atletico mora dovesti Rodriga iz Valencije. Dakle, ima tu još puno posla

14:20 Slimani u Monacu

Napadač Leicester Cityja Ibrahim Slimani bit će na posudbi u Monacu do kraja sezone. Trebao bi debitirati već u nedjelju u domaćoj utakmici protiv Nimesa.

14:10 Maxi Lopez se vraća u Italiju

Jučer su Talijani objavili da bi Dinamo mogao dovesti Maxija Lopeza, 35-godišnjeg argentinskog ofenzivca koji je slobodan igrač od proljeća, kada mu je istekao ugovor s Vascom de Gamom. Međutim, Lopez je dogovorio suradnju s talijanskim drugoligašem Crotoneom. 

Potekao je iz River Platea, iz kojeg je 2005. došao u Barcelonu, gdje je igrao s Ronaldinhom. Ali tamo se nije snašao pa je krenuo u nomadski pohod preko Europe i Južne Amerike: Mallorca, Moskva, Gremio, Catania, Milan, Sampdoria, Chievo, Torino, Udinese i konačno spomenuti Vasco.

13:40 Talijani: Barcelona želi Mandžukića, a u Torino šalje Rakitića.

Tuttosport prenosi da se Barcelona raspituje za Mandžukića. Isti izvor tvrdi da bi Katalonci u Juventus poslali Rakitića, a u velikoj razmjeni bi i Emre Can u Barcelonu. Talijanski list je tu vijest danas objavio na naslovnici.
 

13:00 Falcao u Turskoj?

Francuski mediji pišu da Falcao odlazi iz Monaca i potpisuje za Galatasaray.

12:30 Jović u Milanu?

 

Gazzetta donosi vijest da je dogovoren dolazak Luke Jovića na posudbu u Milan iz Real Madrida. Zidane mladog Srbina ne vidi u kombinacijama u novoj sezoni.

12:00 Boateng napušta Kovača?

Kako prenosi Marca, Jerome Boateng je na izlaznim vratima Bayerna, no nije poznato kamo ide.

11:30 Lovren blizu odlaska u Bayer?

Hrvatskom nogometašu propao je transfer u Romu, a Bild donosi vijest da ga želi klub iz Leverkusena.

>Sport Bild: Nakon Rome i bundesligaš želi Lovrena


11:00 Ribery potpisao za Fiorentinu.

 


10:20 Icardi ostaje u Interu?

Kako piše Goal, Icardi želi ostati u Interu, a kupio je i novu kuću u Milanu.

10:00 Lille kupuje kod Kovača

Francuski prvoligaš želi Renata Sanchesa kojemu je Niko Kovač poručio da može pronaći novi klub.

9:40 PSG za Neymara traži 250 milijuna eura od Barcelone

Kako piše Mundo Deportivo, PSG je Barceloni ponudio dvije opcije. Može Neymara kupiti za 250 milijuna eura ili za 100 milijuna eura, ali u Pariz mora poslati Dembelea i Semeda.

Podsjetimo, PSG je kupio Neymara za 222 milijuna eura od Barcelone 2017. godine i trenutno je najskuplji igrač svih vremena.
 

9:00 Branič Uniteda ide u Tursku
 

United je navodno sve dogovorio s Fenerbahceom da Marcusa Roju pošalje na posudbu u Tursku.
 

8:30 Fiorentina danas predstavlja Riberyja

Talijanski prvoligaš uspio je dogovoriti dolazak Francka Riberyja koji stiže kao slobodni igrač. Legenda Bayerna bila je blizu završetka karijere, no sjajni Francuz odlučio je i dalje igrati nogomet, prenose talijanski mediji.
 

8:00 Strinić odlazi iz Milana

Viceprvak svijeta s Hrvatskom više nije igrač Milana. Trenutno je u potrazi za novim klubom nakon problema sa srcem.

"Dvojica bekova odlaze, Laxalt i Strinić", potvrdio je Paolo Maldini prilikom službenog predstavljanja Lea Duartea, Rafaela Leaa i Ismaela Bennacera.
 

>Potvrđeno: Srebrni hrvatski reprezentativac odlazi iz europskog velikana

 

Pročitajte više