LIGE PETICE

Trener Barcelone: Messiju treba odmor

Foto: EPA-EFE

BARCELONA je u 36. kolu La Lige pobijedila Valladolid 1:0 u gostima i tako ostala u utrci za naslov prvaka. Jedini gol na utakmici zabio je Arturo Vidal na 20. ovosezonsku asistenciju Messija u 15. minuti.

Setienova momčad odigrala je ispodprosječnu utakmicu, a jedinu preostalu šansu imala je u 30. minuti kad je Masip obranio odličan udarac Puiga. 

Lionel Messi još jednom je odigrao cijelu utakmicu iako je Setien svjestan da mu treba više odmora u ovoj fazi karijere. Cijela momčad je izgledala umorno u završnici kada je Valladolid stisnuo i skoro stigao do izjednačenja

"Naravno da mu treba odmor. Pričao sam i prije o tome, no rezultat utakmice nije bio riješen. Oni su krenuli naprijed u završnici, a mi nismo mogli pokriti cijeli teren. Branili smo se i to nam je otežalo stvari. Trebali smo riješiti stvari u prvom poluvremenu, mogli smo zabiti tri gola tada."

Suarez dobio odmor

Umjesto Messija, Luis Suarez je dobio odmor u ovoj utakmici. Njega je u prvoj postavi zamijenio Antoine Griezmann.

"Dobro je što smo ga odmorili. Pet utakmica zaredom je igrao 90 minuta i trebao mu je odmor. Griezmann je na kraju izašao iz igre jer je imao nekih problema s ozljedom, tražio je zamjenu, vidjet ćemo što će biti s njim."

Može li Barcelona nekako zaprijetiti Realu u borbi za naslov?

"Ne znam jer Real sve pobjeđuje. Večeras smo učinili dovoljno, imali smo puno šansi, ali nismo ih zabili. Igramo bolje nego što sugerira pozicija na kojoj se nalazimo."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više