LIGE PETICE

Trener Betisa: Pobjeda protiv Reala za mene i Betis vrijedi više od tri boda

Foto: EPA

BETIS je jučer s 2:1 slavio protiv Real Madrida nakon pogodaka Sidneija i Cristiana Tella. Ovom pobjedom Betis je na vrh La Lige pogurao Barcelonu kojoj je Real uzeo to mjesto pobjedom u El Clasicu prošlo kolo.

Rubi, trener Betisa čija je budućnost već neko vrijeme tema o kojoj je se u klubu raspravlja, komentirao je ovu pobjedu kojom si je sigurno kupio malo vremena. 

"Ova pobjeda je za mene i Betis više od tri boda jer smo imali niz loših rezultata. Ne pobjeđuje se vodeća momčad lige baš svakog dana. Danas je za nas sretan dan koji smo zaslužili. Imali smo problema na kraju, ali ostatak utakmice je bio sjajan", rekao je Rubi pa dodao: 

"Zaslužili smo puno bolje rezultate u nekoliko prošlih utakmica, ali nismo imali sreće. Ima dana kada vas sreća mazi, a ima i kada vas zaobilazi, to ne ovisi o treneru", opravdavao se Rubi. 

Ipak, može biti zadovoljan jer je njegova momčad u svakom trenutku bila bolja od Reala, rezultat je mogao biti i povoljniji za Betis da nije bilo Luke Modrića

"Odigrali smo savršenu utakmicu, sve što smo zamislili smo uspjeli ostvariti na terenu. Šteta što smo na poluvrijeme otišli izjednačeni, to nam se dogodilo i protiv Barcelone", rekao je Rubi pa dodao: 

"Uvijek se trudimo izvući najbolji mogući rezultat i ulažemo puno sati u treniranje onoga što smatramo bitnim, tako da sam s te strane potpuno miran", zaključio je trener Betisa. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više