Trener Catanije udario kolegu iz Parme

TRENER Catanije Silvio Baldini udario je Dominica Di Carla, kolegu iz Parme, pet minuta uoči svršetka dvoboja njihovih momčadi u talijanskom prvenstvu.

Do drame je došlo u 85. minuti, kada je Silvio Baldini žestoko reagirao na jednu sudačku odluku zbog čega je isključen s utakmice.

Baldini se tada zadržao uz aut liniju kako bi svojim igračima dao još poneki savjet, no prišao mu je Dominico Di Carlo, koji od njega zatražio da smjesta ode. Trener Catanije na tu je reakciju odgovorio - udarcem!

Nakon toga je došlo do velike gužve, u kojoj su jedva nekako uspjeli odmaknuti pomahnitalog Baldinija, kojeg sada najvjerojatnije očekuje drastična kazna.

"Baldini bi se trebao sramiti. Da je trener moje momčadi, smjesta bi ga otpustio. Za svih ovih godina u nogometu nikada nisam vidio nešto tome slično. Ako se nogometni djelatnici tako ponašaju, kako da išta bolje očekujemo od navijača", izjavio je nakon incidenta predsjednik Parme Tommaso Ghiradi, čiji kolega nije dijelo mišljenje:

"Ghiradi nije predsjednik Catanije, ja sam. I ne mislim da je potrebno pretjerivati. Slažem se da je to što je Baldini učinio ružno, no bio je isprovociran. U svakom slučaju, i sam Baldini je priznao da je pogriješio", rekao je predsjednik Catanije Antonio Pulvirenti. 

Parma i Catania zaključili su ogled 2:2 remijem.  



Totalsport

Pročitajte više